Over ons

Ruim 30 jaar ervaring als parketteur...

en meer dan 20 jaar hebben Hans & Joëlle van Nunen al hun eigen parketzaak. Eind 1999 begonnen we met het verkopen van vloeren vanuit onze bestelbus bij de klanten thuis. Al snel bleek dat er heel erg veel prachtige vloeren zijn. Te veel om in een Sprinter te stoppen.

Karakteristiek pand

Toen we in 2001 het mooie pand in de Stationsstraat in Deurne konden kopen hebben we er geen gras over laten groeien. Na ruim een half jaar verbouwen kon eind 2001 onze eigen showroom geopend worden. Daarna kon het bedrijf zich echt ontplooien en uitgroeien tot de gezellige, authentieke zaak die het nu is. Dus kom zelf eens kijken. De koffie staat klaar.

Zekerheden

Natuurlijk hebben ook wij nagedacht over wat voor een bedrijf we eigenlijk willen zijn. Uiteindelijk zijn we uitgegaan van wat we zelf prettig vinden als we een aankoop doen en kwamen we tot onderstaande punten:

Eerlijk advies

Een houten vloer waar u tevreden over bent begint met een goed advies. Een vloer moet passen bij uw leefomstandigheden en binnen uw budget. Eerlijk & objectief advies is daarom zeer belangrijk. Verder zetten we mensen niet onder druk om snel te beslissen. Een vloer koop je voor langere tijd dus daar moet je zorgvuldig over na kunnen denken. We adviseren onze klanten ook altijd om een monsterbord mee naar huis te nemen om te bepalen of de vloer mooi bij de eigen meubels past.

Ruime keus

Door de jaren heen hebben we een mooie collectie vloeren opgebouwd met een select aantal betrouwbare en flexibele leveranciers. Inmiddels mogen we dus zeggen dat we een ruime keus hebben. En natuurlijk zijn wij er om u te helpen met het maken van een keuze uit deze prachtige vloeren.

Alleen de beste materialen, ook ondervloeren, lijm en afwerkproducten

Aldoende leert men en wij hebben inmiddels geleerd dat kwaliteit zich nooit verloochent. Daarom doen we het liefst dingen in één keer goed en gebruiken we alleen de beste materialen.

Geen aanbetaling

Geen risico voor u dus. U betaalt de materialen pas bij levering en de montagekosten zelfs pas nadat de vloer geplaatst is. En let op, BTW en leverkosten zijn bij ons in de prijs die u op de offerte vindt inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf!

Hans is bij het leggen van iedere vloer zelf aanwezig

U koopt de vloer bij Hans of Joëlle en meestal zijn beide aanwezig als uw vloer gelegd wordt. Korte lijnen dus en niks afschuiven zoals u dat zo vaak hoort bij bedrijven die mensen inhuren om de vloer te leggen.

Altijd 5 jaar volledige garantie & goede service

Ook nadat de vloer gelegd is kunt u op ons blijven rekenen. Problemen? Een telefoontje en we zijn er voor u.

We werken milieubewust en nemen ons afval mee

Ieder zich zelf respecterend bedrijf werkt milieubewust dezer dagen. Natuurlijk doen wij dat ook. We gebruiken alleen nog oplosmiddelvrije producten, het hout komt uit beheerde bossen en schuren doen we (praktisch) stofvrij. Verder ruimen we onze eigen rommel op als we weg gaan en laten we de boel schoon achter. Dat zijn van die kleine dingen die u een goed gevoel geven...

Hout

voor ieder budget, voor iedere smaak

Laminaat

blijft een voordelige keuze

Vinyl

klik, dus ook eenvoudig zelf te leggen
Stel uw vraag
Vul uw gegevens in en krijg snel antwoord
logo

Contactgegevens


Hans van Nunen
Alle soorten houten vloeren

Stationsstraat 104
5751 HJ Deurne

E: info@hansvannunen.nl

Telefoon:

06 - 51 43 73 26