Parket en Houten vloeren Venray

Hallo Venray!

Voor een inwoner van Limburg ligt het niet zo voor de hand om in Brabant een nieuwe vloer te kopen maar wist u dat pakweg 15 minuten bij u vandaan een hele mooie collectie parket, houten vloeren, laminaat en vinyl / pvc is te bewonderen?

Bij Hans van Nunen Parket, gevestigd in een karakteristiek 30-er jaren pand met gratis parkeerplaatsen voor de deur, vindt u vast een vloer die bij u past. Hans en zijn vrouw Joëlle (zelf geboren en getogen in Limburg) helpen u daarbij graag. In onze collectie hebben we vloeren in alle soorten en maten. Een kleine greep?

Eiken met veel, weinig of helemaal geen noesten, verouderde vloeren, afrormosia, afzelia, bamboe, beuken, curupau, essen, iroko / kambala, jatoba, kersen, merbau, momoqui, morado, lapacho, robijn / curupixa, sucupira, tajibo, tarara, teak en wengé. Al deze vloeren zijn ook leverbaar als visgraat, gelegd met of zonder bies en desgewenst spijkervrij.
Daarnaast hebben we ruim 250 verschillende soorten laminaat en een respectabel aantal vinyl vloeren die op dezelfde manier als laminaat gelegd kunnen worden.

Ook voor uw onderhoudsmiddelen en hardwaxolie (in ruim 40 kleuren) en parketlak kunt u overigens bij ons terecht!

woonkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer
slaapkamer

Hout

voor ieder budget, voor iedere smaak

Laminaat

blijft een voordelige keuze

Vinyl

klik, dus ook eenvoudig zelf te leggen
Stel uw vraag
Vul uw gegevens in en krijg snel antwoord
logo

Contactgegevens


Hans van Nunen
Alle soorten houten vloeren

Stationsstraat 104
5751 HJ Deurne

E: info@hansvannunen.nl

Telefoon:

06 - 51 43 73 26