Max en Diana van den Berkmortel

Wij willen jullie bedanken voor de behandeling van onze vloer. Het is supermooi geworden en heeft onze verwachting meer dan overtroffen. Jullie hebben de vloer zo behandeld dat we nu echt een houten vloer hebben. Nogmaals bedankt en tot ziens!

Max en Diana van den Berkmortel 

Ine Althuizen

Wij willen jullie even laten weten dat we super blij zijn met de "nieuwe vloer" ! Bevalt heel goed en is nu veel mooier dan daarvoor, kortom een echte aanrader voor andere om zo de vloer te laten behandelen door jullie! 

Groetjes Ine Althuizen

Familie van de Mortel

Op zoek naar een houten vloer, kwamen we op aanraden van vrienden terecht bij Hans van Nunen. Prima tip want niet alleen lekker dichtbij, ook werden wij door Hans aangenaam en deskundig geholpen. De vloer was binnen een dag gelegd en we zijn zeer tevreden over het resultaat, uitstekend gelukt. Prettige bijkomstigheid is dat Hans ons niet alleen de vloer heeft verkocht maar hem ook zelf heeft gelegd.

Kortom; Hans van Nunen heeft er weer tevreden klanten bij!

Familie van de Mortel

Geert Hoofs

In oktober hebben Hans en Joëlle bij mij een prachtige laminaatvloer gelegd. Sequoia Oak laminaat met een warme uitstraling. Dit is op een wel zo professionele manier gelegd. Hans en Joelle hoeven tijdens hun werkzaamheden niet veel te zeggen tegen elkaar, maar begrijpen elkaar precies en vullen elkaar perfect aan. Het was een genoegen om mee te maken. Daarnaast uitermate vriendelijk en hulpvaardig. Niets was hen te veel en ze hebben de hele vloer in "no time" gelegd tot mijn volle tevredenheid.

Kortom, een aanrader!!!!

Met vriendelijke groeten,
Geert Hoofs

RS te Deurne

Hans van Nunen leverde bij ons een licht eiken parketvloer. Het resultaat was prachtig, de vloer werd vakkundig gelegd en we ontvingen professioneel advies omtrent het onderhoud. Dit alles voor een alleszins redelijke prijs.

Op grond van deze ervaringen kunnen wij Hans van Nunen van harte aanbevelen.

RS te Deurne

Hout

voor ieder budget, voor iedere smaak

Laminaat

blijft een voordelige keuze

Vinyl

klik, dus ook eenvoudig zelf te leggen
Stel uw vraag
Vul uw gegevens in en krijg snel antwoord
logo

Contactgegevens


Hans van Nunen
Alle soorten houten vloeren

Stationsstraat 104
5751 HJ Deurne

E: info@hansvannunen.nl

Telefoon:

06 - 51 43 73 26