Jos, Jelle, Merle & Maureen Peeters

Hans heeft bij ons na een verbouwing van ons huis in de zitkamer een houten vloer gelegd (Jatoba hout). Wij hadden in de rest van het huis ook al deze vloer, maar wilde niet terug naar de leverancier van deze vloer. Hans heeft dus echt behoorlijk zijn best moeten doen om ons vertrouwen te winnen. De bestaande vloer heeft hij helemaal opnieuw opgeschuurd en behandeld. De vloer in de zitkamer sluit aan bij de bestaande vloer, dus het was heel spannend hoe het resultaat zou zijn. Uiteraard had het wat tijd nodig, maar al snel genoeg was geen verschil meer te zien. Boven verwachting! Wij zijn heel tevreden over Hans en zijn manier van werken. Een mooie vloer gelegd door iemand waar je van op aan kan!

Jos, Jelle, Merle & Maureen Peeters

Ronald Roy

In december heeft Hans v Nunen bij ons heel vakkundig en uiterst zorgvuldig boven op een tegelvloer met vloerverwarming, een mooie houten vloer gelegd in onze woonkamer en ook onze trap met overloop is voorzien van dit mooie hout. Nadat de schilder er flink over geknoeid had, zag ik het even niet meer zitten maar na het juiste advies van Hans v Nunen kunnen we weer elke dag genieten van onze vloer en trap.

Ronald Roy

Jan Steegs, Deurne

Onlangs heb ik contact gezocht met van Nunen parket of het mogelijk was mijn massief eiken geoliede vloer te schuren en te kleuren naar een grijze tint. Geen probleem zegt Hans & Joëlle van Nunen. En dat ook nog voor een hele scherpe prijs. Want natuurlijk heb ik meerdere prijzen opgevraagd.

Nadat Hans is komen kijken en de stalen wat betreft kleuren heeft achtergelaten begint het te kriebelen. Mijn vergeelde eiken vloer gaat Hans pimpen. Nieuw leven inblazen. Na eens goed de kleuren te hebben vergeleken met muur en meubels is de keuze gevallen op de Havanna en al snel wordt de datum voor het schuren en kleuren vastgesteld. Ja Hans & Joëlle van Nunen houden wel van snelheid!

De kamer leeggehaald, en dan is het zover. Ze komen schuren en de vloer in een Monocoat zetten. Het eindresultaat is geweldig. Nu kan ik er weer jaren tegenaan, dankzij Hans & Joëlle van Nunen. Bedankt!

Jan Steegs, Deurne

Marion Philippo en Kees van Dongen

Onlangs hebben wij besloten een nieuwe vloer te kopen. Daarbij kwamen we uit bij Hans van Nunen in Deurne. De winkel geeft een mooi en net overzicht van alle mogelijkheden, of het nou parket of eiken is, laminaat of vinyl, voor elke soort is een grote collectie aanwezig. Al gauw waren we van mening dat het eiken moest worden. Door het deskundig advies en geduld van Joëlle en Hans hebben we een goede keuze kunnen maken. De vloer kon snel gelegd worden en ligt er prachtig in. Wij zijn uiterst tevreden en kunnen u Hans van Nunen dan ook van harte aanbevelen.

Marion Philippo en Kees van Dongen

Carolien & Ellen van den Heuvel

We hebben bij Hans en Joëlle de vloer besteld. Vakkundige uitleg, we werden goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus en ze waren erg flexibel nadat we voor de 4e keer de datum gewijzigd hadden. De informatie was goed met handige tips waar je op moet letten. Ze waren vastbesloten om de vloer in 1 dag te leggen. Dit werd een lange dag maar de vloer lag (en ligt erg nog) schitterend bij!

Carolien & Ellen van den Heuvel

Hout

voor ieder budget, voor iedere smaak

Laminaat

blijft een voordelige keuze

Vinyl

klik, dus ook eenvoudig zelf te leggen
Stel uw vraag
Vul uw gegevens in en krijg snel antwoord
logo

Contactgegevens


Hans van Nunen
Alle soorten houten vloeren

Stationsstraat 104
5751 HJ Deurne

E: info@hansvannunen.nl

Telefoon:

06 - 51 43 73 26