Renovatie / Restauratie

Uw vloer als nieuw

Na gemiddeld 9 jaar is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt. Dat dient vakkundig te gebeuren. Onzorgvuldig schuren kan de levensduur van uw vloer nl. ernstig verkorten en in het ergste geval is de vloer na een slechte schuurbeurt rijp voor de sloop!

Herkent u uw vloer nog?

Na zoveel jaar is het natuurlijk goed mogelijk dat u een beetje uitgekeken bent op uw oude vloer. Wellicht is het dan tijd voor een ander kleurtje. Dat kan door uw vloer te roken waardoor hij een warme bruine kleur krijgt (alleen eiken) of te kleuren met een kleurbeits of olie. U zult zien dat uw interieur een hele nieuwe uitstraling krijgt.

Aanbouw / Verbouw

Wilt u na een verbouwing uw bestaande houten vloer door laten lopen in het nieuwe gedeelte? Dat kan! Hoewel een miniem kleurverschil in de meeste gevallen niet is te voorkomen kunnen wij in praktisch alle gevallen het zelfde hout bijbestellen en aansluiten op uw oude vloer

Schade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Waterschade, brandschade, bezoek van een dame met stiletto hakjes? Bel ons voordat u uw verzekering inschakelt. Voor een klein bedrag onderhandelen wij voor u met de expert en verzorgen we een passende offerte. Mocht u er daarna voor kiezen ons de schade vakkundig te laten repareren dan wordt het aanbetaalde bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Hout

voor ieder budget, voor iedere smaak

Laminaat

blijft een voordelige keuze

Vinyl

klik, dus ook eenvoudig zelf te leggen
Stel uw vraag
Vul uw gegevens in en krijg snel antwoord
logo

Contactgegevens


Hans van Nunen
Alle soorten houten vloeren

Stationsstraat 104
5751 HJ Deurne

E: info@hansvannunen.nl

Telefoon:

06 - 51 43 73 26